Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού
Πανεπιστημίου Αθηνών
Μέλος της Ο.Δ.Π.Τ.Ε.
Πανεπιστημίου 30


Αθήνα 20 Νοεμβρίου  2015
αρ.πρωτ: 1574

Σας ενημερώνουμε για την απόφαση του Δ.Σ του Συλλόγου να προχωρήσει στη συγκρότηση ειδικής επιτροπής για τη διερεύνηση των συνθηκών εργασίας των μελών του στα νοσοκομεία.

Η διασπορά των εργαζομένων του ΕΚΠΑ σε υπηρεσίες που εκτείνονται σε όλη την Αττική δε διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ τους. Ειδικά σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία, η απασχόλησή τους σε χώρους που απέχουν πολύ από τα κτηριακά συγκροτήματα του ΕΚΠΑ και που διέπονται από ειδικές συνθήκες που διαφέρουν από αυτές της μεγάλης πλειοψηφίας των υπολοίπων, θα πρέπει να τύχει της προσοχής που αναλογεί, προκειμένου ο Σύλλογος να μπορεί να προασπίζεται τα δικαιώματα και αυτής της κατηγορίας εργαζομένων.

Στην κατεύθυνση αυτή, συγκροτείται ειδική επιτροπή με μέλη τους παρακάτω εργαζόμενους σε νοσοκομεία:

Σπύρος Ανδριώτης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ, εργαζόμενος στο Χωρέμειο / Παίδων
Σωτήρης Γυφτόπουλος, μέλος Δ.Σ, εργαζόμενος στον Ευαγγελισμό
Αντωνία Σκουλά, εργαζόμενη στο Αρεταίειο
Χριστίνα Καμινάρη, εργαζόμενη στο Αττικό

Δεδομένης της στελέχωσης νοσοκομειακών υπηρεσιών με συμβασιούχους του ΕΚΠΑ, και στη βάση των αποφάσεων των ΓΣ του Συλλόγου μας, καθώς και αυτής του συνεδρίου της ΟΔΠΤΕ για ενιαίους συλλόγους μονίμων-ΙΔΑΧ-συμβασιούχων, η επιτροπή θα διερευνήσει και τις συνθήκες εργασίας αυτών των εργαζομένων.

Η λειτουργία της επιτροπής και οι παρεμβάσεις του Δ.Σ του Συλλόγου μας θα διέπονται από την αρχή της συνεργασίας με τα σωματεία των εργαζομένων του ΕΣΥ στανοσοκομεία. Η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων δε νοείται χωρίς συμπόρευση των συλλογικών φορέων τους.

Παρακαλούμε, για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το μέιλ του Δ.Σ (sdpekpa@gmail.com) ή με τον αντιπρόεδρο Σπύρο Ανδριώτη στο τηλ. 210-7467461.


Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                Η Γ.Γραμματέας

Ζαχαρίας Τριγάζης       Μαρλέν Λογοθέτη


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου