Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού
Πανεπιστημίου Αθηνών
Μέλος της Ο.Δ.Π.Τ.Ε.
Πανεπιστημίου 30
e-mail: sdpekpa@gmail.com
http://sdpekpa.blogspot.gr/
Αθήνα,05/05/14
Αρ.Πρωτ.1426

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Στις 29/4/2014 πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. του Συλλόγου.  Έπειτα από συζήτηση, τη διατύπωση όλων των απόψεων και την κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων από συναδέλφους, η Γ.Σ αποφάσισε θέσεις και δράσεις.

Δυστυχώς κάποιοι συνεχίζουν την ολισθηρή και επιζήμια για την κοινή μας προσπάθεια τακτική, όπου όταν οι αποφάσεις του κυρίαρχου οργάνου του Συλλόγου, της Γ.Σ., δεν είναι της αρεσκείας τους, θέτουν εμπόδια στην δημοσιοποίηση αυτών των αποφάσεων και υπονομεύουν την υλοποίησή τους.

Αυτή την ίδια στάση ακολουθεί για τις  αποφάσεις της Γ.Σ. του Συλλόγου της 29ης/4/2014 ο προεδρεύων του σώματος και Γενικός Γραμματέας της ΟΔΤΠΕ, αρνούμενος να υπογράψει τα πρακτικά, όπως αυτά προτάθηκαν και υπερψηφίστηκαν από το Ανώτατο Όργανο του Συλλόγου, θέλοντας να τα αλλάξει.Το προεδρείο της Συνέλευσης, δεν έχει το δικαίωμα να διαμορφώνει και να τροποποιεί, αλλά μόνο να καταγράφει.
Ας εγκαταλείψει ο συγκεκριμένος συνάδελφος και η παράταξή του ΑΣΚΠΑ, τον ολισθηρό και επιζήμιο δρόμο για την ενότητα και την αναγκαία κοινή προσπάθεια για να μην περάσει και να αποκρουστεί η πολιτική των απολύσεων.
Να επισημάνουμε εδώ ότι, ενώ η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στον εκκαθαριστή αποδοχών του ΕΚΠΑ, την Παρασκευή 2 Μαΐου, εκείνοι “έλαμψαν” δια της απουσίας τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο με ευθύνη και σεβασμό στις συναδέλφισσες και στους συναδέλφους, κοινοποιεί το πρακτικό των αποφάσεων της Γ.Σ. της 29ης/4/2014.



Για το Δ.Σ


    Ο Πρόεδρος                             Η Γ.Γραμματέας

Ζαχαρίας Τριγάζης                        Μαρλέν Λογοθέτη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου