Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Κάλεσμα σε συνάντηση,Τετάρτη 9/4 στις 15.00 μ.μ

Μήπως το να περιμένουμε διαπιστωτικές, οργανογράμματα και απλά να διαβάζουμε
 τα νέα είναι τελικά εις βάρος μας;

Το ερώτημα απευθύνεται κυρίως στους συναδέλφους που είναι ήδη σε διαθεσιμότητα και όσους περιμένουν ότι θα είναι. Το Σεπτέμβρη όταν ξεκινούσαμε την απεργία, δε περιμέναμε καμία διαπιστωτική η οποία θα όριζε ποιοι από εμάς θα είναι σε διαθεσιμότητα για να ξεκινήσουμε τον αγώνα εναντίον των απολύσεων. Όπως και τότε έτσι και τώρα οι υποσχέσεις που ακούγονται είναι πολλές και βέβαια πιο πολλά είναι τα σενάρια.

Όσο περνάει ο καιρός και δεν υπάρχει καμιά κινηματική δραστηριότητα εντός Πανεπιστημίου το μόνο που καταφέρνουμε είναι να δίνουμε σιωπηρή συγκατάθεση για τις απολύσεις μας αλλά και για όσα έρχονται μέσω του νόμου 4009 στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. 

Θα προβάλλουμε κάποιου είδους αντίσταση; Ας μην αφήσουμε και το υπόλοιπο του 8μηνου που απομένει να περάσει με τον ίδιο τρόπο και ρυθμό! Δε χρειαζόμαστε καμία διαπιστωτική για να αγωνιστούμε εναντίον των απολύσεων ή να περιμένουμε να δούμε ποιοι και πόσοι τελικά θα φύγουν. Ας δώσουμε απάντηση σε κάθε είδους συνδικαλιστική γραφειοκρατία που μπλοκάρει αγώνες αλλά και την οργάνωσή τους. Στο σύνθημα τους "Δεν τραβάει ο κόσμος" να προτάξουμε την αυτο-οργάνωση του αγώνα μας και την αλληλεγγύη προς τον υπόλοιπο κόσμο της εργασίας. 

Καλούμε σε συνάντηση την Τετάρτη 9/4 στις 15:00 μετά την πορεία στην Παν/κή Λέσχη, Αίθουσα Μουσικού Τμήματος, 4ος όροφος (Ιπποκράτους 15), για να συζητήσουμε τους τρόπους που μπορούμε να οργανώσουμε την αντίδρασή μας ενάντια στην επιχειρούμενη λεηλασία της ζωής και της εργασίας μας, μέσω συγκεκριμένων δράσεων εντός και εκτός ΕΚΠΑ. Η συνάντηση είναι ανοικτή για όλους τους εργαζόμενους (διαθέσιμους και μη).

Επιτροπές Αγώνα ΕΚΠΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου